torsdag 8 november 2012

GBGs most wanted...DJ.

Japp, så är det. Det verkar som att jag har blivit Göteborgs mest bokade DJ... den här månaden i alla fall. Foto: Lasse Andersson (AKA @Tantkakelugn)
November är en spännande månad. Nu imorgon spelar jag och min Full Clip-compadre Gunnerz på Clooneys under invigningen av deras nya livescen. Det är vi, Tobias från Dödselectro och Rudeboi mfl, som turas om framför skivspelarna och dessutom blir det livemusik av bl a Bob Village och Ram Di Dam. För mer info, kolla in facebook-eventet. Jag kan redan nu varna för att vi kommer spela sjuka mashups och rena hiphopklassiker.
Kvällen efter spelar jag lite mer kommersiell och dansant hiphop på Orgia. Jag kör mellan 23-03 sen avlöser klubbägaren Mr Laker mig och kör till 5-tiden på morgonen. Välkomna dit!

Torsdagen den 22 November spelar Full Clip-duon ännu en gång, den här gången på Hiphoppet som huserar på Calor. Hiphoppet är ett bra afterworkställe, så kom dit och lyssna på skön vardagsrumsvänlig rapmusik medan ni tar en öl med era goda vänner. Som ni ser, så återkommer jag till samma lokal, torsdagen den 6 december och då är det jag och och mina podcastpojkar i Bazookabibeln som spelar live. Det kommer bli hur roligt som helst!



Kvällen efter är det Basementality Battles på Kontiki igen. Förutom en hel del häftiga battles (bland annat Shazaam som ska "tjockisbattla" mot Mandalaten.), så blir det tunga headnotbeats, levererade av mig, er käre berättare och bloggare. Mer info hittar ni här på tillställningens facebook-event.

 
Har jag glömt nåt? Ja förstås, det blir ju årets sista FULL CLIP i november också! Men det sparar jag till nästa inlägg!

Inga kommentarer: