onsdag 31 oktober 2012

Random teckningar i oktober

Ett monster jag ritade på en sån där rolig Fisher Price-rittavla. Rittavlan låg på Bengans Espressobar, där jag ställde ut under september. Funderar på att köpa en egen rittavla som jag kan roa mig med hemma i vardagsrummet. Det vore nåt!
 
 Skämtteckning om battlerappare, ang Shazaams rad "Du vet inte vad för crazy shit jag ser på dagis".

                                             
Satt och ritade frisyrer, insåg snart att jag hade tecknat James Franco, Seth Rogen, Jason Segel och Jonah Hill. Apatow Gang represent! 


Jag lyssnade på Simons podcast Arkiv Samtal häromdagen och där berättade han en rolig historia om ett kommande filmklipp där han springer runt på ett japanskt nöjesfält och försöker få till det med en Hello Kitty-figur. Så jag ritade den här bilden: Simon G "licks pussy" i Japan. Get it?

Enda sen jag blev av med, har jag suttit hemma och sett ikapp tvserier som alla mina kompisar redan har sett klart. "Boardwalk Empire" är en i mängden av HBOs serier om organiserad brottslighet, men det faktum att den utspelar sig i New Jersey under förbudstiden, ökar automatiskt dess underhållningsvärde. En av mina favoritfigurer är Richard Harrow (spelad av Jack Huston), en krigsveteran som saknar halva ansiktet och som ersatt det med en plåtmask. Han jobbar som maffiatorped och framstår som värsta "lonely gunman"-karaktären. Därav fanart-porträttet här ovan.