tisdag 19 november 2013

På radio om några timmar.

Tidigare i år gästade jag Next Level Vibes på K103 (Göteborgs studentradio). Ikväll är det dags igen! Jag och Tobbe (Bazookabibeln, MA-AG mm.) sidekickar åt Nick "Deadnote" Eklof. Vi ska diskutera en viss amerikansk rapikons senaste album. 

Här följer lite mer info:

Coming up on tonight's show we have two special guests in the studio! Two Hip Hop heads who've been on the show before are being called back so we can take a look at Eminem, his career and discuss his latest contribution to music, The Marshall Mathers LP 2! Tune in at the new time of 21:00-22:00 (GMT +1:00)

Som sagt, 21:00 ikväll. Det går att streama direkt på www.k103.se

onsdag 13 november 2013

En till repris! Golv.

Jobbar med farsan och brorsan igen. Funderar på att rita en serie om det, men va fan, ännu en serie om golvläggning? Vem skulle läsa den skiten? Vad som följde den där facebookuppdateringen, var en hel drös med tummen upp och goda vitsord från både läsare och svenska seriefandoms finest. Det verkar finnas ett intresse i det. Jag har länge funderat på att inkludera serien "Golv" i ett större släpp och nu när min pågående (självbiografiska) följetång skildrat min fritid, så måste jag nästan slå till med att visa hur det går till på platserna där jag har jobbat. Tills dess så bjuder jag på ännu en repris: Här är golv från 2009.


söndag 10 november 2013

Repris: Dillas sista dagar (från 2009)

Det här var nog första gången jag stått för en så kallad "Back by popular demand" och det känns rätt roligt! Min gamla serie om J Dilla har publicerats i både fanzin som Aggrokultur 11 och Babian, men eftersom de är lite svåra att lokalisera nuförtiden, så hänvisade jag till att läsa serien här! Problemet är att den är borttagen! Fram tills nu. Varsågoda! Johannes Aggro ger er "Dillas sista dagar

torsdag 7 november 2013

Titta, lyssna, läs... mig.För en tid sedan släppte Per Myrhill det tionde numret av sitt fanzine Plutonium. Fanzine och fanzine, det är i stort sett ett seriealbum släppt på eget bolag. Jag (plus ett helt gäng med häftiga gäster, utrikes och inrikes) gästar det här albumet med en serie som är fortsättningen på min "Rob och Bob med vänner"-serie. Plutonium 10 går att köpa på SF-Bokhandeln (gärna i butik, om du bor i Göteborg!) och Staffars serier. Jag vill passa på att tacka Per Myrhill för att han vill ha med mig (Jag är game för Plutonium 11, om tillfälle ges!).Ikväll spelar jag skivor med min Full Clip-kollega DJ Gunnerz på Pusterviksbarens numera klassiska Basketklubb. Gratis inträde, så alla studenter som är lediga imorgon, kan komma dit och leva rövare på sina CSN-pengar. Det här gäller alla andra törstiga människor, som inte nödvändigtvis är studenter men som vill höra hiphopbeats, dricka lite bärs och skjuta lite hoops mot basketkorgen. Välkomna!